fbpx

TEKST & FOTO DAN RYLINGER

Professionnel mod amatør 

Vi polerer en 30 år gammel sejlbåd

VORES GAMLE MARIEHOLM 28 SKULLE POLERES, IKKE BARE SÅDAN LIDT, MEN VIRKELIG POLERES. DET VAR PLANEN DA VI KØBTE BÅDEN, AT DEN SKULLE BRINGES I SÅ FLOT STAND SOM OVERHOVEDET MULIGT.
Skulle vi som engagerede ejere selv gøre det, eller lade de professionelle, som har teknologi og viden i baghånden? Hvem kan gøre det bedst? For at få afdækket dette aftalte jeg med Martin Walter Massenberg fra Renskib, at jeg ville polere styrbord side af båden, så ville han bagefter komme med et par af sine folk og polere bagbord side. På den måde ville man let kunne afgøre hvem der var dygtigst.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.