fbpx
TEKST & FOTO ØYVIND BORDAL

Grace 30

På vandet for 50.000 kr.

Hvorfor skal det være så dyrt at sejle, at det er forbeholdt folk med en økonomi godt over gennemsnittet? Vel – sandheden er, at sådan behøver det ikke at være. Se selv her ...
Bådmagasinet har besøgt en familie, som har virkeliggjort drømmen om bådlivet til et budget,der ligger på en brøkdel af det der ellers er almindeligt. De har købt en 30 fods brugt turbåd, og brugt relativt få arbejdstimer og kroner på at sætte den i stand. Nu tager de på sommerferie i deres båd, og bruger den flittig i weekender, og når de ellers har tid og lyst til at sejle. Og det hele har kostet, som de snedige blandt læserne nok har gennemskuet på artiklens titel, den nette sum af 50.000 kr.! Hvordan er det muligt?

Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.