fbpx
TEKST HENNING E. LARSEN

TAG MED MAGASINET BÅD PÅ RUNDTUR

Tre af Hollands 250 værfter

Med næsten 1500 marinaer og havne med pladser til lystbåde og flere hundrede tusinde sejl- og motorbåde er Holland et stort sejlsportsland.
Selvom Holland er på størrelse med Danmark rent arealmæssigt, er befolkningen tre gange så stor. Men en endnu større forskellighed er mængden af sejlbare kanaler, floder og indsøer. Hele 10.000 km kanaler er til rådighed og den store ”indsø” Ijsselmeer, som er på størrelse med Øresund, byder på mange spændende havne langs hele kysten. Her ligger der naturligt nok mange sejlbåde, hvis mastehøjde ikke er begrænset af brohøjder.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.