fbpx
TEKST & FOTO HENRIK HANSEN

BIDT AF EL-MOTORER TIL BÅDE Portræt

Bidt af el-motorer til både

Sejleren og radarteknikeren Søren Overgaard er bidt af at udvikle og udnytte el-motorer i både bedst muligt, og har derfor bygget en jolle til at teste el-motorer og komponenter. Vi har været på tur med jollen til en snak.

El-motorer er for alvor ved at komme om bord i lystbåde og joller, og en af pione- rerne i Danmark på dette område er Søren Overgaard, der sælger el-motorer gennem sit firma RadarLab. Han vil dog mere end blot at levere hardware, så han har selv designet og bygget en åben jolle til test af el-motorer, bat- terier, controllere og andet nødvendigt grej.

Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.