fbpx
TEKST ØYVIND BORDAL
FOTO ØYVIND BORDAL/DIV. PRODUKTFOTOS

 De er ved at ændre dit liv til søs

Apps!

Du har sikkert både en smartphone og en tablet. Du henter sikkert en app fra tid til anden. Vidste du, at den kombination kan rigtig meget i en båd? Og dette er kun begyndelsen...
Hente og bearbejde information, bevare kontrol og styring, sørge for overvågning af bestemte, kritiske områder – mange af de opgaver, du har som skipper eller ansvarshavende om bord på en båd, handler om at udføre handlinger, som en computer eller digital enhed kan hjælpe dig med. Selvfølgelig er det stadig dig, der har ansvaret, og det er dit job at følge med i, hvad der sker ude i virkeligheden – både udenfor søgelænderet og indenfor. Heldigvis er det stadig sådan! Men maritim elektronik og den software, der er udviklet til maritime formål, udgør bedre og bedre værktøjer. Samlet set gør de det faktisk langt sikrere og langt lettere at sejle. Hvis de altså anvendes rigtigt!

Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.