fbpx
TEKST & FOTO TERJE BØLSTAD

GOD OG BILLIG Garmin Homeport

Har man en Garmin kortplotter af nyere dato kan man med dette pcprogram planlægge turen hjemmefra ved at tage kortet med hjem og lægge waypoints og ruter ind.
Nu behøver man ikke nødvendigvis være om bord i båden for at planlægge næste tur på kortplotteren. Du kan planlægge turen hjemme,og slippe for at tage plotteren med hjem, og skulle finde et gammelt 12 volts batteri (eller anden velegnet strømforsyning) frem. Med programmet Homeport kan du tage kortet fra plotteren, og sætte det i pc’en derhjemme, og hygge dig med at studere søkortene i fred og ro, samt tegne waypoints og ruter ind på kortet.Programmet har også andre funktioner, som kan være til stor hjælp ved planlægningen, så som søgning efter flere slags ”Points Of Interest” – POIs. Det kan være restauranter, hospital,togstationer m.m. Waypoints og ruter lagres på kortet og når det sættes tilbage i kortplotteren om bord er de klar til brug.

Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.