images/PLUS/TEST/Nimbus27/big1.jpg
TEKST & FOTO ULF WESLEY JOHNSEN

Merry Fisher 6 Marlin:

Jeanneaus nye franske armada

Ønsker man en lidt større båd end Merry Fisher 595, er Merry Fisher 6 Marlin måske båden for dig.


Her har man et skrog, der er 6,30 m langt og 2,54 m bredt, hvilket selvfølgelig giver meget mere plads i båden. Konceptet er stort set det samme som for MF 595, men her har man valgt en løsning, hvor skipper har en dør ud til sidedækket, plus en stor luge i ruffet, som kan åbnes trinvis.

På styrehusets tag er monteret håndlister samt en lille targabøjle med toplanterne. Bag styrehuset er der en tværgående bænk hvor man kan sidde dejligt i læ.

Der er nem passage fra for til agter, en høj pulpit fra midtskibs og frem til stævnen, hvor der er åbning samt ankerbrønd og rulle helt fremme.

Foran styrehuset er en lille bænk med siddeplads. Igen en enkel førerplads med et godt sæde og fint udsyn gennem fire høje vinduer, også til agterdækket.

Modsat skipper kan vinduet åbnes for ventilation, og fremme er en lille køjeplads. Der er siddeplads til tre voksne i styrehuset. Skroget er udstyret med en køl, der hindrer afdrift, hvilket lystfiskere vil sætte pris på.

På rælingerne er der teakbeslag og holdere til fiskestænger og grej, og det meget store agterdæk giver rigtig god plads til op til flere lystfiskere.

Agter til styrbord er monteret en badestige, og modsat i bagbord side er en rorpind til dem, som gerne vil stå ude at styre. På testbåden sad 115 hk på hækken, og med en vægt på 1100 kg sejlede båden ca. 30 knob med to mand om bord. Merry Fisher 6 Marlin er den bedste af de to til fiskeri, mens 595’eren passer bedre til familiehygge bl.a. med den ekstra køjeplads.
Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.