TEKST HENNING E. LARSEN
FOTOS  INTERBOAT OG HENNING E. LARSEN

Intender 820

Hollandsk luksus cruiser til sol og sommer 

Typen, som er utroligt udbredt i blandt andet Holland, er på vej ind på det danske marked.
rømmer du om en båd med plads til entertainment, badeture og afslappet sejlads langs de danske kyster, har Interboat fra Holland et godt bud på en båd af slagsen. Bådmagasinet fik på Amsterdam Boat Show i september 2016 lejlighed til at prøvesejle en af Interboats cirka 20 forskellige modeller - den godt otte meter lange Intender 820. En moderne udgave af den typiske åbne ’sloep’, som det vrimler med på de hollandske kanaler, floder og søer. Det virker nærmest som om, alle hollandske familier har en båd liggende i baghaven. Det helt åbne layout gør selvfølgelig typen særligt velegnet til dagsejladser, men med en heldækkende kaleche ser man også mange af denne slags både på ferieture rundt i Holland. 


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.