fbpx
TEKST & FOTO ULF WESLEY JOHNSEN

Marex 320 Aft Cabin Cruiser

Imponerende pladsudnyttelse

Endelig kom den rigtige familiebåd, som vi længe har ventet på – til og med kan den anskaffes til en fornuftig pris. Med mange af de kvaliteter og løsninger, som båden er født med, har Marex født en stjerne.
Der kan gå årtier mellem de gange, man lige finder den båd, man er på udkig efter. Måske lykkes det, måske ikke, og ofte vil man ikke være i stand til at købe den, uden tegnebogen bliver drænet. Glæden var derfor stor, da det norske Marex værft sidste efterår præsenterede deres helt nye og imponerende Marex 320 Aft Cabin Cruiser.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.