fbpx
TEKST & FOTO HENRIK HANSEN

Cabriolet Cruiser

Ægte Norske Marex 360 cc

Med den helt nye Marex 360 Cabriolet Cruiser har det norsk-litauiske værft lige skruet en tand op for komfort og rummelighed i forhold til Marex 350 CC, som nyheden afløser. Vi har været en tur på vandet med 360 CC og de to nye vrinskende heste MerCruiser Diesel V6 Bravo3 på tilsammen 540 hk.
Norske Marex 360 CC er en spændende og fuldplanende 36-37 fods cruiser, hvor der i designfasen er lagt vægt på at skabe det optimale opholdsrum om bord med en kombineret salon og cockpit. En smart udvikling af targabøjlen gør båden til en ægte cabriolet, fordi det er nemt og hurtigt at åbne og lukke båden uden at bruge ekstra bøjler til kalechen.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.