fbpx
TEKST & FOTO LARS LAURSEN

MEGET BÅD FOR PENGENE

Smartliner Fisher 23

Smartlinerbådene har vi før omtalt i BÅD, men denne model hedder decideret Fisher, og er designet til lystfiskeri med masser af plads på de 23 fod eller godt syv meter. Båden kan selvfølgelig også bruges til tursejlads.
Når man ser Smartliner Fisher 23 på vandet, er det lidt som eventyret om den grimme ælling. Det er ikke den kønneste båd på vandet, men det som den ikke har på visuelt design på afstand, har den ved nærmere øjekast og ikke mindst på sejlegenskaberne. Halvdelen af de godt syv meter båd er rent fiskeplads i begge sider af båden.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.