TEKST & FOTO LARS LAURSEN

Test af SMARTLINER CUDDY 19

Smartliner Cuddy 19

I dette nummer af Bådmagasinet har vi testet en mindre båd, hvor man får meget båd for pengene, når pris, kvalitet og sejlegenskaber/anvendelsesmuligheder tages i betragtning.
Smartliner Cuddy 19 kan det hele, og tilmed er båden usædvanlig stabil og praktisk.
For en eller to fiskere er det en rigtig fin båd,der er særdeles sødygtig og stabil. Båden kan tumles af en mand alene, hvis man er til det,men den er samtidig meget anvendelig til to om bord. Prisen er meget fornuftig, og båden kan sejle med forskellige motorstørrelser på hækken, afhængig af hvad man vil. Kvaliteten er ganske fin.Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.