fbpx
TEKST & FOTO LARS LAUERSEN

Yamarin Cross 60 Cabin:

Stærk og flyvende

Yamarin har haft stor succes i Skandinavien med deres hybridbåde cross, hvor skroget er lavet af aluminium og overbygningen er af glasfiber.
Det er en 6 meter båd, som er trailerbar og stærk nok til at klare alle årstider. Båden har et stærkt aluminiumsskrog, der giver båden styrke i særklasse.Det blev demonstreret under testen, hvor båden 4 gange næsten fl øj helt fri af fotobådens store hækbølger, så kun propellen havde fat i vandet. Skrogtykkelsen er i bunden 4,5 mm og 3,5 mm i siderne. Aluminiumen der er anvendt, er 5083 aluminium, som er mere modstandsdygtig over for korrosion og ca. 30% stivere end 5754-aluminium. Der er de bedste materialer, som er anvendt til at bygge denne båd.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.