fbpx

TEKST & FOTO ULF WESLEY JOHNSEN

Sealegs 6,1 RIB

Bryder nye grænser

Vi troede næsten ikke vores egne øjne, da vi så Sealegs 6,1 RIB ved broen i Oslofjorden. Tre store gummihjul på en lille RIB er unikt, men til gengæld kan den, ud over at sejle, også køre på land.
Trods den beskedne størrelse, 6,13 m lang og 2,46 bred, byder Sealegs 6,1 RIB på udstyr helt ud over det vanlige. Det, der vækker størst opmærksomhed, er de tre store, brede hjul, et i stævnen og to agter, der ved hjælp af en kompressor og hydraulik kan løftes og sænkes efter behov, så man kan køre til købmanden efter morgenbrød.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.