fbpx

TEKST & FOTO LARS LAUR

Quicksilver Activ 855 Cruiser

Båden til et hav af formål

En dugfrisk verdensnyhed fra Quicksilver er deres 855 cruiser. Bådmagasinet har været i italienske Rapallo ved Middelhavet for at teste denne spændende 2014 nyhed.
Efter rivieraens forhold er der med denne båd tale om en mindre ”jolle”. Men efter skandinaviske forhold er der tale om en ganske pæn båd, hvis man tager længde og vægt i betragtning. Bådens designere har formået at udnytte de knap ni meter maksimalt, samtidigt med at båden ser godt ud og har en flot finish. Denne testede båd var udstyret med en del ekstraudstyr.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.