fbpx

TEKST ULF WESLEY JOHNSEN FOTO PER HEEGAARD

Smartboat 23'

100% daycruiser - smart, smal, og hurtig

Det er positivt, at der stadig er nogen, der tør satse på unikke både, som denne franske Smartboat 23', som vi tog en tur på Øresund med.
En lille fransk daycruiser på kun 23 fod, der med kun 150 hk Mercury OptiMax på hækken, sejler hele 42 knob på toppen, fortæller med alt tydelighed om et meget smalt og let skrog. Båden vejer 860 kg uden motor, og udmærker sig ved en lige stævn, et ekstremt smalt forskib, men en meget bred hæk. For at holde styr på den viltre krabat under høj hastighed, kan der pumpes 300 l vand ind i ballasttanke, så man har den fulde kontrol over udyret, når båden svæver over bølgerne.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.