images/PLUS/Artikel/560/Dehler30OD/Dehler_30_OD.jpg


Brugtbådskavalkade:

Bianca Lido

 


Rummelig som en 35 fods båd var datidens vurdering, da den kun 30 fods Bianca Lido kom på vandet i 1982, og i det perspektiv var Lidoen frontløber for nutidens meget rummelige cruisingbåde. Båden er velsejlende med et stort sejlareal på sin høje, slanke mastheadrig, og det giver mulighed for god fart selv i let vind. Lidoen balancerer fint på roret, men med den potente rig bør storsejlet rebes allerede omkring 8 m/sek. på bidevind. Ved krængning over ca. 20 grader kan Lidoen nemlig blive hård på roret og lidt for livlig at styre. Det er ikke noget problem, blot man husker at rebe, og familiesejlads er altid mest behagelig uden for stor krængning. Det koster ikke på farten at rebe i tide, men det koster at lade være.


Vi har set den viste Lido hos Floor Marine til 325.000 kr. Det er en velholdt båd fra 1984 i den øvre ende af prisspekteret for brugte Lidoer, men den har en del nyere grej som f.eks. ny Volvo D-1 30 hk motor, 3-bladet Flex-O-Fold propel, sprayhood og agterkaleche fra 2002-2004, nyere storsejl med zippack, rullegenua fra 2010, nye vinduer, hynder fra 2009, Garmin kortplotter, vindinstrument, autopilot til rorpind, trykvand og meget andet. Bunden er skrabet ned og primet op for tre år siden. Kun en Bianca Lido har i øjeblikket et gyldigt DH-målebrev med GPH på 653,6.

Der findes en klub for Bianca-ejere.
Se mere på www.biancaklubben.dk
PS: Sejlfotoet er af en anden Lido.
Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.