fbpx
images/PLUS/TEST/Nimbus27/big1.jpg
TEKST & FOTO ULF WESLEY JOHNSEN

Cap Camarat 7,5 CC:

Jeanneaus nye franske armada

Den næste lille båd i Jeanneau familien, som vi sejlede, var den helt åbne Cap Camarat 7,5 CC. En lækker fræk båd med en styrepult midtskibs og to sæder bag et lavt vindspejl og med god passage på begge sider fra for til agter.


Man kan vælge mellem flere cockpitløsninger, og den bedste herhjemme vil klart være med U-sofa agter så man får seks gode siddepladser.

I tillæg er der et sæde foran styrepulten og en U-sofa fremme i stævnen. Det giver i alt 10 siddepladser i denne hurtigsejler. Et bord kan monteres på sokkel på fordækket, og så kan her sidde 4-5 personer og spise.

Fordækket kan også ændres til en stor madras, hvor solbadere kan slappe af. Fra midtskibs og frem til åbningen i stævnen er en lav pulpit. Sæderne på førerpladsen kan vælges med og uden støtte i lænden. Personligt vil jeg foretrække et ordentligt sæde, hvis man da ikke vil stå op at styre.

Førerpladsen er enkel og med et fint rat og letlæselige instrumenter og med god plads til fødderne.

Skroget har en moderat V-bund, som får båden til at sejle behageligt, og gør den sjov at sejle.

Med 300 hk på hækken nærmest hopper den ud af vandet, og bruger kun 18 sek. til vi måler mere end 40 knob, 73 km/t. På hver side af den brede motorbrønd er der to mindre platforme – den ene med badestige. Her er også et par store rum til nyfanget fisk og fiskegrej.

Båden vil helt klart være et godt alternativ til sejlere, der vil have sjov på vandet som f.eks. at trække folk på vandski e.l.
Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.