fbpx
TEKST BENGT-ERIK IVERSEN FOTO HYDROLIFT

Hydrolift S-28

Lækker skærgårdsjeep med fartpotentiale

NORSKE HYDROLIFT ER PÅ BANEN MED EN STOR OG EKSKLUSIV SKÆRGÅRDSJEEP PÅ 28 FOD MED INNOVATIVE DETALJER, OG MODELBETEGNELSEN S-28.
Skroget bygger på Hydrolift-modellen C-27. Det betyder et sejlvenligt skrog med dobbelte steps og en V-bund på 24 grader. Motormulighederne er en enkelt benzinmotor fra 330 til 850 hk. Står diesel på ønskelisten er alternativerne en Volvo Penta D6 på 370 hk eller to Volkswagen-motorer på 265 hk hver og tilkoblet et Bravo 1-drev. Fartpotentialet opgives til 60+ og med D6’eren i motorrummet tales om en topfart på ca. 55 knob.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.