fbpx

TEKST & FOTO SIGNE STORR

Langturssejlads

Få hjælp til rejsen med Weather routing

”Vi får det vejr, der kommer.” Sådan tænkte vi om bord på Capibara, da vi første gang sejlede over Atlanten. Vi fulgte den klassiske rute og hentede ingen vejrfiler ned undervejs. Og det vejr, der kom, var bl.a. ingen vind og modvind! Da vi i sommer sejlede retur over Atlanten, havde vi allieret os med en weather router, og det er ikke sidste gang, vi gør det. Hvorfor ikke sejle med vinden agten for tværs hele vejen, hvis det er muligt? Vi gjorde brug af amerikanernes foretrukne weather-router Chris Parker, og har spurgt ham, hvad weather routing er.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.