fbpx
TEKST ØYVIND BORDAL
FOTO HARKEN, ANTAL, UPFFRONT, SOUTHERN SPARS, WICHARD, ROPEYE, KARVER

Fiber er på vej frem

Fra hårdt til blødt

Fiber er på vej frem. Dyneema eller Spectra erstatter i stigende grad rustfrit stål – også når det gælder sjækler,blokke og andet dæksudstyr. Et skift er på vej.
Udviklingen har allerede været undervejs gennem en del år. Langt det meste er sket indenfor den professionelle eller semiprofessionelle kapsejladsverden. Som regel går der lidt tid, så begynder det at dryppe stille og roligt nedad – i et eller andet omfang når det efterhånden det brede sejlersegment. Det er ved at ske nu,når det gælder dæksudstyr i tekstil eller fiber.

Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.