fbpx
TEKST & FOTO MIRELA OG MIKAEL DOKKEDAL

 LM 32 BLUE DANE PÅ DET UENDELIGE OCEAN

På langtur i en motorsejler

Man kan da ikke krydse et ocean i en motorsejler! Vi ved ikke rigtigt helt hvorfor, men mange sejlere har en idé om, at man helst skal af sted på sådan et togt i en ”rigtig” sejlbåd. Men det har vores motorsejler LM 32 heldigvis ikke hørt noget om. Så hun pløjede sig gennem millioner af bølger og tilbagelagde 12.000 sømil på vores helt igennem fantastiske tur over Atlanterhavet og tilbage igen fra sommeren 2017 til sommeren 2018.

Drømmen om denne tur blev født for 25 år siden, da min mand Mikael købte et bådebyggerprojekt, som lå i vores baghave på Midtfyn i 5 år. Når man har en drøm om langturssejlads og har fuldtidsjobs, er der lange udsigter til den dag, hvor man for alvor kan smide fortøjningerne med kurs mod den sydlig varme og palmer. Eller er der? Vores motto er: Frihed skal man ikke have. Frihed skal man tage, for friheden er der altid.


Læs den originale artiklen
Vi er ved at opdatere alle vores gode artikler, så de bliver en del af Bådmagasinet PLUS. 
Du har mulighed for at læse denne artikel i sit originale format.

Download artikel

Nyhavns Sidste Pirat icon


Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.