images/PLUS/TEST/Nimbus27/big1.jpg
TEKST & FOTO ULF WESLEY JOHNSEN

Merry Fisher 595:

Jeanneaus nye franske armada

En buttet og den mindste af bådene men med et lille styrehus, der giver ly når kold blæst eller regn skifter med sol og varme. Båden er meget kompakt, men alligevel har man et agterdæk bag styrehuset hvor et par mand kan fiske uden problemer.


Her kan også sættes et lille bord, så man på den smalle bænk med plads til to personer mod hækken kan nyde et måltid. Bag skippers sæde, der slås frem, er et blus samt en lille vask, og ude i skrogsiden rum til grej og småting. Modsat kan bordet lægges ned og man får en kort køje, hvor en lille voksen eller et barn kan sove.

Med hynder kan man også sove helt fremme mod stævnen, hvor en lille luge på fordækket sørger for dagslys og udluftning.

Tre høje vinduer med vinduesvisker på frontvinduet giver godt lys og ved førersædet er en indfældet oplukkelig luge. Førersæde og -plads er meget enkel, men o.k. og her er fint udsyn.

Vil man ud på badeplatformen, som er todelt på hver side af motorbrønden, er der nem adgang via en fordybning i hækken, og med en del af agterbænken fjernet.

Badestigen er placeret til styrbord og en god tværstillet håndliste findes på bagsiden af agterbænkens ryglæn. Det lille skrog er godt udnyttet.

Pladsen på begge sider af styrehuset er bred nok til nem passage, og en pulpit samt håndlister på styrehusets top giver sikker passage. Pulpitten er åben i stævnen for nem landgang, og båden har fire gode fortøjningsklamper, for og agter samt ankerbrønd på fordækket.

Fenderlisten rundt om båden beskytter mod stød og slag. Alt i alt en god lille båd til hyggesejlads og fiskeri.
Bådmagasinet er Danmarks maritime mediehus med begge fødder plantet solidt på dørken. Bådmagasinet følger med i den rivende udvikling medieverden er inde i, og udgiver således på flere platforme, hvad end det er i trykt eller elektronisk form.

Bådmagasinet har gennem tiderne hjulpet mange i bådbranchen med deres egne kundekataloger – kundemagasiner – brochurer – kataloger, eller et frisk design på virksomhedens brand – alt sammen under vores afdeling for Client Publishing.

Sejlsport

Nyheder

Inspiration

Medlemsskab


© 2020 Bådmagasinet ApS. All Rights Reserved.